پرش به محتوا

طراحی خانه V60 ؛ خانه ای در تعامل با طبیعت

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : معماران WARchitect در جدیدترین پروژه ی خود در سال 2020 میلادی ، خانه ای متفاوت را برای یک زوج خلبان طراحی کرده اند! این خانه 450 متر مربعی که در منطقه ی Lak Si واقع در حومه ی شهر بانکوک واقع شده است، براساس نیازهای این زوج طراحی و پیاده سازی شده است. طراحی و احداث خانه V60 کاملا مطابق با خواسته های کارفرما انجام شده است!

طراحی خانه V60

این زوج خلبان به سبب شرایط ویژه ی شغل خود، برای مدت طولانی در یک محیط بسیار کوچک مانند کابین خلبان کار می کنند؛ آن ها هنگام کار ، به ندرت از امکان حرکت بدنی برخوردار هستند و یا به هوای طبیعی خارج از کابین دسترسی دارند و برنامه های آن ها معمولا با یکدیگر منطبق و هماهنگ نیست! برای حل این مشکلات، معماران WARchitect به این موضوع اندیشیدند که چگونه می توان فضایی را طراحی کرد که برای آن ها امکان دسترسی به هوای تازه برای تنفس را فراهم نماید و علاوه بر این، در هر زمانی بتوانند یکدیگر را ببینند.

طراحی خانه V60

خانه V60 در یک مکان بسیار ایده آل با سطح آلودگی هوایی کم قرار گرفته است؛ سایت این خانه، دور از جاده اصلی واقع شده است و به ساکنان خود این اجازه را می دهد تا فضای قابل توجهی را برای کاشتن انواع درخت در محیط اطراف خود داشته باشند.

فضایی با مساحت 200 متر مربع در مقایسه با مساحت قابل استفاده ی مورد نیاز مالکان ، بسیار بزرگ به نظر می رسد و به همین دلیل، نیازی به طراحی یک خانه بیش از حد جمع و جور وجود نداشت!

طراحی خانه V60

معماران WARchitect درباره ی این پروژه چنین می گویند: ما عناصر خانه را به سه قسمت تقسیم کردیم: اتاق نشیمن ، اتاق خواب و اتاق مهمان؛ همچنین اختصاص فضایی به عنوان حیاط سبز در بین این فضاها برای پاسخگویی به نیازهای کاربران!

طراحی خانه V60

این سه قسمت توسط دیوارهای داخلی تقسیم بندی و تفکیک نمی شوند! بلکه شما بایستی ابتدا از یک قسمت داخلی به فضای خارجی بروید تا بتوانید عطر و بوی طبیعت را قبل از رفتن به قسمت داخلی دیگر در حیاط سبز تجربه نمایید! علاوه بر این، چنانچه در هر یک از این سه قسمت حضور داشته باشید، می توانید همیشه یکدیگر را ببینید! برای مثال هنگامی که یکی از افراد خانه در اتاق نشیمن قهوه دم می کند، می تواند دیگری را در اتاق خواب ببیند!

در این پروژه مسکونی ، با فراهم سازی امکان تجربه مناظر سبز و همچنین تعبیه ی بازشوهای شیشه ای به صورت تاشو برای بهره مندی هر چه بهتر از تهویه طبیعی و احساس هوای تازه، به نیاز ساکنان پاسخی درست داده شده است!

پلان طبقه اول
پلان طبقه دوم

در این پروژه، تلاش بر این بوده است تا ساکنان به بیشترین حد ممکن طبیعت را لمس کنند.

هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!


افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *