نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang ؛ تماشای تاریخ از دریچه ی امروز

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : امروز به شنژن (Shenzhen) سفر خواهیم کرد. یکی از شهرهای کشور چین (China) که در همسایگی هنگ کنگ و ساحل شرقی رودخانه مروارید قرار گرفته است! در این سفر کوتاه اما خاطره انگیز، شما را به تماشای پروژه ی نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang خواهیم برد. این پارک 13658 متر مربع مساحت دارد و در سال 2020 میلادی، آماده ی پذیرایی از بازدید کنندگان شد. در ادامه ی این مطلب، شما را با خصوصیات بارز روند نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang آشنا خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید!

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

پارک صنعتی SMOORE Liutang در خیابانی به نام Xixiang واقع شده است. اگر دقیق ترش را بخواهید، باید بگوییم در گوشه ی شمال شرقی پارک Liutang و در مجاورت کلیسایی به نام Baoan! از 13658 متر مربع مساحت این پارک، 6260 متر مربع در اختیار ساختمان شماره 2 قرار دارد و 7398 متر مربع نیز به ساختمان شماره 3 اختصاص یافته است.

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

شاید بد نباشد اگر به تاریخچه ی این بخش از شنژن، اشاره ای کوتاه و گذرا داشته باشیم! در دهه های 1980 و 1990 میلادی، کارخانه های تولیدی کوچک و بزرگ زیادی در این منطقه احداث شدند. به دلیل روند سریع شهرنشینی در کشور چین، به سرعت جوامع مسکونی، پارک ها، دفاتر اداری و سایر زیر ساخت های شهری نیز در کنار این کارخانه ها پدید آمدند. در نتیجه، حومه ی شهر شنژن کم کم نقاب از چهره افکند و تبدیل به یکی از محلات پرهیاهوی شهر شد.

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

کار طراحی و نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang بر عهده ی شرکت معماری CM Design بود! آن ها ایجاد رابطه ای بدیع و تازه در بین ساختمان های موجود را به عنوان اصلی ترین اولویت خود معرفی کردند. در همین راستا، می توان گفت که دو کارخانه ی مستقل موجود در این پارک، دستخوش تغییرات زیادی شدند. در اولین گام، معماران CM دیوارهای بین این دو کارخانه را برداشتند. به این ترتیب، یک مسیر عابر پیاده در بین دو ساختمان ایجاد شد.

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang

جالب است بدانید که معماران CM تصمیم گرفتند متریال به کار رفته در دو ساختمان را تا جای ممکن حفظ نمایند. اما پنجره های قدیمی هر دو را با پنجره های زاویه دار جایگزین کردند. به این ترتیب، می توان صحنه های پویای شهر را از جهت های مختلف به تصویر کشید و منعکس نمود!

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
ارتفاعات
نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
پلان طبقه سوم

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
جزئیات

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
سایت پلان

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
مقطع

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
طرح اگزونومتریک

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
پلان طبقه اول

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
پلان طبقه پنجم

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
پلان طبقه چهارم

 

نوسازی پارک صنعتی SMOORE Liutang
پلان طبقه دوم

خانه C-VL ؛ نمادی برای جریان نوسازی خلاقانه

خانه C-VL

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : امروز به دو آن (De Haan) یکی از شهرهای واقع در کشور بلژیک (Belgium) سفرخواهیم کرد. تصمیم گرفته ایم که در این سفر کوتاه، شما را با پروژه ی طراحی و ساخت خانه C-VL آشنا کنیم. این خانه که در سال 2017 به بهره برداری رسید، حاصل هنرمندی و خلاقیت معماران شرکت GRAUX & BAEYENS می باشد. C-VL را می توان نمونه ای اصیلی از نوسازی یک خانه ی ییلاقی متعلق به دهه ی 1960 میلادی دانست. در ادامه ی این مطلب، شما را با مهم ترین ویژگی های خانه C-VL آشنا خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید!

خانه C-VL

خانه C-VL

خانه C-VL

خانه C-VL

یکی از جالب ترین تمهیدات به کار گرفته شده توسط تیم معماران، استفاده از یک دیوار بزرگ شیشه ای در ضلع جنوبی خانه است. جالب است بدانید که این دیوار شیشه ای عظیم و منحصر به فرد، یکی از دیوارهای تشکیل دهنده ی فضای نشیمن خانه C-VL می باشد. می توان گفت که تولد این دیوار شیشه ای را مدیون جسارت و خلاقیت تیم معماران کمپانی GRAUX & BAEYENS هستیم! چرا که با وجود مجاورت همسایگان جنوبی، لحظه ای در اجرای ایده ی ذهنی خود تردید نکردند. در عوض، محدودیت های حریم خصوصی، آن ها را برای پیدا کردن یک راه حل خلاقانه مشتاق تر کرد!

خانه C-VL

خانه C-VL

خانه C-VL

خانه C-VL

طرح دیوار شیشه ای از یک سو، به بزرگ تر شدن فضای نشیمن خانه کمک کرد، و از سوی دیگر تعاملی جذاب بین نشیمن و فضاهای خارجی را شکل داد. به علاوه، می توان ادعا کرد که این دیوار، باب گفتگویی سازنده و جذاب در بین نشیمن، اتاق غذاخوری و اتاق خواب را باز کرده است.

خانه C-VL

خانه C-VL

خانه C-VL

خانه C-VL

تیم معماران تصمیم گرفتند که کمترین تغییرات را بر سقف و دیوارهای بلند و قدیمی خانه C-VL اعمال نمایند! البته، منظورمان تغییرات ظاهری است! در اتاق نشیمن نیز وضع به همین منوال می گذرد! ستون هایی که در این فضا جانمایی شده بودند، عمدتا بدون تغییر باقی ماندند. اما باید اشاره کرد که چند عنصر ریز و درشت، برای افزایش راحتی ساکنین خانه و بهبود بخشیدن به کیفیات فضایی C-VL طراحی و جانمایی شده اند!

خانه C-VL

خانه C-VL
طرح اگزونومتریک

 

خانه C-VL
پلان

 

خانه C-VL
مدل