پرش به محتوا
دفتر کار Climb Maebashi

دفتر کار Climb Maebashi ؛ نوسازی به عنوان یک مانیفست شهری

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : دفتر کار Climb Maebashi در طبقه ی چهارم یک ساختمان اداری واقع شده است. البته، این دفتر کار، تا چند سال پیش یکی از فروشگاه های مائه باشی (Maebashi)، یکی از شهرهای کشور ژاپن (Japan) به شمار می آمد. در آن دوران، اینجا یک ساختمان معمولی بود و ویژگی هایی معمولی داشت. اما در سال 2020 میلادی، تیمی از معماران کمپانی معماری SAKUMAESHIMA دست به کاری بزرگ زدند. آن ها این فضای 736 متر مربعی را نوسازی و بازطراحی کردند و خانه ای نو برایClimb Maebashi ساختند. در ادامه ی این مطلب، تلاش خواهیم کرد که شما را با مهم ترین ویژگی های طراحی دفتر کار Climb Maebashi آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

دفتر کار Climb Maebashi

دفتر کار Climb Maebashi
دفترکار Climb Maebashi

 

یافتن زبانی مشترک بین معمار و کارفرما

مدیران Climb Maebashi الگوها و اولویت های واضح و مشخصی داشتند. آن ها می خواستند دفتر کارشان تجلی اصولی باشد که به آن ها اعتقاد دارند. به همین دلیل، پیش از چیده شدن استراتژی طراحی این پروژه، جلسات متعددی را با معماران SAKUMAESHIMA برگزار کردند. در نهایت، مدیران و معماران توانستند زبان مشترک خود را تدوین کنند. قرار بر این شد که پروژه طراحی دفتر کار Climb Maebashi معنایی تازه به مفاهیمی چون کار گروهی، امنیت و انعطاف پذیری ببخشاید. هر چند، بد نیست بدانید که مدیران برای ظهور چنین رفاهی، بودجه ای محدود را در اختیار داشتند.

دفتر کار Climb Maebashi

دفتر کار Climb Maebashi
فضاهای داخلی دفترکار Climb Maebashi

 

ویژگی‌های فضایی دفتر کار Climb Maebashi

ستوان فقرات دفتر کار Climb Maebashi یک راهرو یا شاید بهتر بگوییم، یک خیابان به طول 60 متر است. در اطراف این خیابان، فضاهای مختلفی جانمایی شده اند. در واقع، تیم معماران از این راهروی طویل برای سازماندهی فضایی و منطقه بندی دفتر کار استفاده کردند. از سوی دیگر، بد نیست بدانید که کار طراحی داخلی این ساختمان اداری با کمک متریال بتن پیش رفت. در حقیقت، تیم معماران از بتن و چارچوب های نقره ای برای طراحی دفتر کارClimb Maebashi استفاده کردند. این انتخاب هوشمندانه از یک سو باعث افزایش انعطاف پذیری فضاهای داخلی شد و از سوی دیگر، پایداری دفتر کار را بیشتر کرد.

دفتر کار Climb Maebashi

دفتر کار Climb Maebashi
طراحی داخلی دفترکار Climb Maebashi

تیم معماران SAKUMAESHIMA این پروژه را به چشم یک مانیفست شهری می دیدند. آن ها می خواستند از مسیر طراحی دفتر کار Climb Maebashi پیام مهمی را به جامعه بدهند. و آن پیام هم این است که می توان به جای تخریب ساختمان های ناکارآمد، دست به بازطراحی آن ها زد. این تیم اعتقاد دارند که راه حل های خلاقانه می توانند به بازآفرینی شهرها و حتی جوامع انسانی کمک شایانی بکنند.

دفتر کار Climb Maebashi

دفتر کار Climb Maebashi
پلان

هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!


افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *