تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : امروز به یکی از کشورهای شرق آسیا سری خواهیم زد؛ به ژاپن (Japan)! اگر دقیق ترش را بخواهید، به مگورو (Meguro City) می رویم. یکی از 23 منطقه ی ویژه ی شهر توکیو (Tokyo). از آنجایی که مگورو منطقه ای مسکونی به شمار می آید، ما هم یک پروژه ی مسکونی را برای معرفی به شما انتخاب کرده ایم. امروز می خواهیم با شما در مورد مراحل طراحی و ساخت خانه پیوسته با حیاط صحبت کنیم. این خانه در سال 2020 میلادی به بهره برداری رسید و 297 متر مربع مساحت دارد. مسئولیت طراحی و اجرای این خانه بر عهده ی شرکت معماری و طراحی Naf بوده است. در ادامه ی این مطلب، مهم ترین خصوصیات خانه پیوسته با حیاط را با شما در میان خواهیم گذاشت. پس با ما همراه باشید!
این خانه یک حیاط 30 متر مربعی دارد. جالب است بدانید که حیاط، توسط یک ساختمان سه طبقه با پنجره های شیشه ای بزرگ احاطه شده است. این یعنی در خانه پیوسته با حیاط، تداوم بصری به طرز شگفت انگیزی حفظ می شود. مهم ترین خاصیت استفاده از پنجره های بزرگ این است که ساکنین می توانند در هر زمان و هر کجای خانه، حضور همدیگر را احساس نمایند.
جالب اینجاست که ارتفاع درختان برگ ریزی که در حیاط کاشته شده اند، تا طبقه ی سوم خانه می رسد. البته بد نیست که در اینجا به کف سازی حیاط خانه نیز اشاره ای کوتاه داشته باشیم. معماران خلاق Naf حیاط خانه را با کمک آجر کف سازی نموده اند! علاوه بر این، یک میز و نیمکت بزرگ (مناسب برای ده نفر) و یک کباب پز در حیاط این واحد مسکونی جانمایی شده است. از میان شاخص ترین فضاهای داخلی هم می توان به اتاق یوگا و کتابخانه ای منحصر به فرد و خانوادگی اشاره کرد.
بد نیست بدانید که مالکین این خانه، یک زوج جوان به همراه سه فرزندشان هستند. این خانواده مدت زیادی را در خارج از ژاپن گذرانده اند و خانه پیوسته با حیاط، نخستین مامن آنها پس از بازگشت به کشور می باشد. به همین دلیل، احتمالا می توانید حدس بزنید که خانه و فضاهای داخلی مورد نیاز آن ها، نسبت به استانداردهای ژاپنی، مساحت بیشتری دارد. ناگفته پیداست، برای اینکه استانداردهای خانواده و تیم طراحی به حداقلی از همگرایی برسد، جلسات متعددی برگزار شد.