پرش به محتوا
خانه اچ – وی

خانه اچ – وی ؛ تلفیق موفقیت آمیز فضاهای داخلی و خارجی

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : خانه اچ – وی در یکی از مناطق مسکونی کشور برزیل (Brazil)، به نام خوزه دو ریو پرتو ساخته شده است. کار طراحی و اجرای این اقامتگاه 198 متر مربعی، بر عهده ی استودیوی معماری Luiz Veneziano بود. پروژه ی اچ – وی، یکی از پرچالش ترین پروژه های معماری این استودیو به شمار می آید. مالکین خانه به دنبال طرحی بودند که نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی نداشته باشد. علاوه بر این، وجود فضاهای بیرونی بزرگ و متعدد، برای آن ها حیاتی بود. چرا که می خواستند بدون هیچ دردسری از دوستان و اقوامشان پذیرایی نمایند. تمام این درخواست ها را در کنار بودجه ی محدود این پروژه قرار دهید. می توانید دریابید که چرا طراحی و اجرای خانه اچ – وی چالش برانگیز قلمداد می شود؟ در ادامه ی این مطلب، شما را با مهم ترین ویژگی های این اقامتگاه مسکونی آشنا خواهیم کرد.

خانه اچ – وی

خانه اچ – وی
خانه اچ – وی

خانه اچ – وی

تیم معماران کمپانی Luiz Veneziano، خانه اچ – وی را در سال 2020 میلادی به بهره برداری رساندند. آن ها با موفقیت، به طرحی دست یافتند که مرز بین فضاهای داخلی و خارجی را محو می کند. از سوی دیگر، نور طبیعی و هوای تازه از هیچ کدام از فضاهای داخلی عمارت اچ – وی دریغ نشده است. دهانه ها و بازشوهای بزرگ و یکپارچه ی این خانه با کمک متریال آلومینیوم و شیشه طراحی شده اند. به این ترتیب، تراس های خارجی خانه در فضای داخلی ادغام می گردند. از سوی دیگر، این سیستمِ طراحی توانسته است ظرفیت و مساحت فضاهای خارجی خانه را به حداکثر برساند.

خانه اچ – وی

خانه اچ – وی
فضاهای خارجی اچ – وی

خانه اچ – وی

شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که تیم معماران این پروژه چه عقیده ای در مورد طراحی فضاهای داخلی خانه داشته اند. آن ها می گویند: خانه اچ – وی به اتاق نشیمن، غذاخوری و آشپزخانه نیازی نداشت. چرا که تراس بزرگ عمارت، می تواند همه ی این فضاها را در خود جای بدهد. شاید بتوان این پروژه را نمادی برای مفهوم معماری فضاهای باز دانست! همه چیز در این خانه به طرز خوشایندی مطبوع و وسیع است.

خانه اچ – وی

خانه اچ – وی
فضاهای داخلی اچ – وی

خانه اچ – وی

به خاطر وجود فضاهای باز بزرگ و اتصال آن ها به فضاهای داخلی، اتاق نشیمن و ناهارخوری غرق در نور طبیعی است. به علاوه، کتابخانه، تلویزیون و قاب عکس های خانوادگی ساکنین خانه نیز در همین فضا جانمایی شده اند. تیم معماران با الهام گرفتن از پرنور بودن فضاهای داخلی، از رنگ سفید برای طراحی بخش اعظمی از نماهای خانه بهره گرفتند.

خانه اچ – وی
پلان پشت بام

 

خانه اچ – وی
پلان

 

خانه اچ – وی
مقطع

هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!


افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *