پرش به محتوا
مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches ؛ طرحی در خدمت توسعه ی شهر

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : امروز به شهر سنت ژان دو بویزو (Saint-Jean-de-Boiseau) واقع در کشور فرانسه (France) سفر خواهیم کرد. چرا که تصمیم گرفته ایم شما را با پروژه ی طراحی و ساخت مرکز فرهنگی Pierres Blanches آشنا کنیم. این مرکز فرهنگی توسط شرکت معماری RAUM طراحی شده است و 1230 متر مربع مساحت دارد. Pierres Blanches را می توان نگین درخشانی در چشم انداز آینده ی این شهر کوچک و در حال توسعه ی غرب فرانسه نامید! در ادامه ی این مطلب، شما را با مهم ترین خصوصیات مرکز فرهنگی Pierres Blanches آشنا خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید!

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

اصلی ترین هدف تیم معماران RAUM، ادغام این مرکز فرهنگی در سایت پروژه بود! چرا که مطابق با برنامه های توسعه، لازم بود چشم انداز بین شمال و جنوب منطقه تداوم یابد و تقویت گردد. از سوی دیگر، باید اشاره کنیم که این پروژه فرصت مهمی را در اختیار منطقه قرار می داد. و آن فرصت چیزی نبود جز ایجاد یک فضای سبز بسیار با کیفیت!

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches از نظر کیفیت دسترسی، در سطح ایده آلی قرار دارد. نه فقط دسترسی سواره به این مرکز آسان است، که عابرین پیاده و دوچرخه سواران هم می توانند بدون هیچ سختی و مانعی، خود را به Pierres Blanches برسانند.

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

جالب است بدانید که همسو با ساخت و ساز این مرکز فرهنگی، پروژه ی طراحی فضای سبز و درخت کاری محوطه ی اطراف آن نیز پیش رفت! به این ترتیب، همگان فرصت بهره مندی از یک فضای خارجی سبز و با کیفیت را پیدا کردند. اطراف این مرکز فرهنگی را چهار نوار سبز احاطه کرده است. در واقع، این نوارهای سبز هستند که پروژه را به خیابان اتصال می دهند. لازم به ذکر است که هر کدام از آن ها کاربری خاص خود را نیز دارند!

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

مرکز فرهنگی Pierres Blanches

نوار سبز طراحی شده در سمت غربی این مرکز فرهنگی، یک مسیر بسیار جذاب و منحصر به فرد برای پیاده روی را در اختیار علاقمندان قرار خواهد داد. از سوی دیگر، فضای سبز منتهی به ورودی اصلی، می تواند در خدمت عابرین پیاده و دوچرخه سواران قرار بگیرد! علاوه بر این، در قسمت شرقی سایت و درست در مجاورت زمین های ورزشی، یک پارکینگ روباز نیز جانمایی شده است!

مرکز فرهنگی Pierres Blanches
سایت پلان مرکز فرهنگی Pierres Blanches
مرکز فرهنگی Pierres Blanches
پلان طبقه همکف
مرکز فرهنگی Pierres Blanches
مقطع
مرکز فرهنگی Pierres Blanches
مقطع
مرکز فرهنگی Pierres Blanches
طرح اگزونومتریک
مرکز فرهنگی Pierres Blanches
طرح اگزونومتریک
مرکز فرهنگی Pierres Blanches
طرح اگزونومتریک

هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!


افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *