😊به وبسایت رسمی آرک پرو خوش آمدید!

برچسب: خانه C-VL

خانه C-VL
بلاگ آرک پرو

خانه C-VL ؛ نمادی برای جریان نوسازی خلاقانه

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : امروز به دو آن (De Haan) یکی از شهرهای واقع در کشور بلژیک (Belgium) سفرخواهیم کرد. تصمیم گرفته ایم که در این سفر کوتاه، شما را با پروژه ی طراحی و ساخت خانه C-VL آشنا کنیم. این خانه که در سال 2017 به بهره برداری رسید، حاصل هنرمندی و خلاقیت معماران شرکت GRAUX & BAEYENS می باشد. C-VL را می توان نمونه ای اصیلی از نوسازی یک خانه ی ییلاقی متعلق به دهه ی 1960 میلادی دانست. در ادامه ی این مطلب، شما را با مهم ترین ویژگی های خانه C-VL آشنا خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید!

یکی از جالب ترین تمهیدات به کار گرفته شده توسط تیم معماران، استفاده از یک دیوار بزرگ شیشه ای در ضلع جنوبی خانه است. جالب است بدانید که این دیوار شیشه ای عظیم و منحصر به فرد، یکی از دیوارهای تشکیل دهنده ی فضای نشیمن خانه C-VL می باشد. می توان گفت که تولد این دیوار شیشه ای را مدیون جسارت و خلاقیت تیم معماران کمپانی GRAUX & BAEYENS هستیم! چرا که با وجود مجاورت همسایگان جنوبی، لحظه ای در اجرای ایده ی ذهنی خود تردید نکردند. در عوض، محدودیت های حریم خصوصی، آن ها را برای پیدا کردن یک راه حل خلاقانه مشتاق تر کرد!

طرح دیوار شیشه ای از یک سو، به بزرگ تر شدن فضای نشیمن خانه کمک کرد، و از سوی دیگر تعاملی جذاب بین نشیمن و فضاهای خارجی را شکل داد. به علاوه، می توان ادعا کرد که این دیوار، باب گفتگویی سازنده و جذاب در بین نشیمن، اتاق غذاخوری و اتاق خواب را باز کرده است.

تیم معماران تصمیم گرفتند که کمترین تغییرات را بر سقف و دیوارهای بلند و قدیمی خانه C-VL اعمال نمایند! البته، منظورمان تغییرات ظاهری است! در اتاق نشیمن نیز وضع به همین منوال می گذرد! ستون هایی که در این فضا جانمایی شده بودند، عمدتا بدون تغییر باقی ماندند. اما باید اشاره کرد که چند عنصر ریز و درشت، برای افزایش راحتی ساکنین خانه و بهبود بخشیدن به کیفیات فضایی C-VL طراحی و جانمایی شده اند!

 

 

نوشته شده توسط Mohammad Seymari