پرش به محتوا
موزه Cau Dat Tea

موزه Cau Dat Tea ؛ رشته ی پیوند خاطرات یک ملت با فرهنگ چای

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : موزه Cau Dat Tea نخستین بار در سال 1929 میلادی و بوسیله ی فرانسوی های مقیم کشور ویتنام (Vietnam) ساخته شد. مساحت این موزه، چیزی در حدود 1.2 هکتار است و در کنار یکی از بزرگترین کارخانه های چای جنوب شرق آسیا بنا شده است. این موزه، هم می تواند مقصدی ایده آل برای جوانان ویتنامی باشد و هم تاریخ چای آسیایی را به علاقمندان عرضه می دارد. در این ساختمان فرهنگی، هم یک کافه – رستوران جانمایی شده است و هم یک نمایشگاه فرهنگ چای! به علاوه، فضاهایی برای ارائه ی آثار هنری معاصر نیز در این ساختمان به چشم می خورند. در ادامه ی این مطلب، تلاش خواهیم کرد که پروژه نوسازی موزه Cau Dat Tea را در کنار شما مرور کنیم. پس لطفا با ما همراه باشید.

موزه Cau Dat Tea

موزه Cau Dat Tea
ساختمان فرهنگی Cau Dat Tea

موزه Cau Dat Tea

 

نگاهی به ساختار و ریشه های موزه Cau Dat Tea

ساختمان موزه Cau Dat Tea در اوایل سال 2021 میلادی نوسازی و بازطراحی شد. مسئولیت این کار هم بر عهده ی تیمی از معماران کمپانی طراحی و ساخت BO بود. آن ها تلاش کردند که از تمامی فضاهای کارخانه ی قدیمی برای هویت بخشیدن به موزه استفاده کنند. احتمالا شما هم با ما موافقید که ظاهر این بنای تاریخی هم ارزش زیبایی شناختی خاصی دارد و هم معنای خاصی را منتقل می کند. این موزه، پیوندی ناگسستنی با تاریخ و گذشته ی ویتنام و مردمانش دارد. داستان هایی را در قلب خود نهان داشته است که هر کسی می تواند با ورود به ساختمان Cau Dat Tea لمسشان کند!

موزه Cau Dat Tea

موزه Cau Dat Tea
نمای از ساختمان Cau Dat Tea

موزه چای ویتنام، بخشی از یک تاریخ طولانی لبریز از اشک و خنده است. این ساختمان قدیمی اما با صلابت، هم احساس تعلق ایجاد می کند و هم خاطرات جمعی یک جامعه را زنده و پویا نگاه می دارد.

موزه Cau Dat Tea

 

پالت متریال پروژه نوسازی موزه Cau Dat Tea

موزه Cau Dat Tea مکانی ایده آل برای تحقیق در مورد فرهنگ چای ویتنام است. در پالت قدیمی متریال این ساختمان، متریال چوب (از نوع چوب کاج) و پانل های فولادی به چشم می خورد. معماران BO هم تلاش کردند که همین عناصر را برای استفاده در روزگار جدید بهینه سازی کنند. این ماجرا دو دلیل عمده داشت. دلیل اول به ماهیت ساختمان موزه بر می گردد. اما دلیل دوم، درخواست مالک و کارفرمای پروژه را پوشش می داد! قرار بود که ساختمان موزه با بودجه ای محدود و مقرون به صرفه بازسازی شود. پس در کنار چوب و پانل های فولادی نوسازی شده، پانل هایی از جنس پلی کربنات، آجرهای محلی قرمز رنگ و مخلوطی از خاک و سیمان به کار گرفته شدند.

موزه Cau Dat Tea

موزه Cau Dat Tea
پلان

 

موزه Cau Dat Tea
مقطع

هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!


افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.