پرش به محتوا
خانه Pinhal

خانه Pinhal ؛ ترکیبی از فضاهای پر و خالی

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : خانه Pinhal  بر قطعه زمینی زاویه دار در یکی از شهرهای کشور برزیل (Brazil)، به نام Cabreúva ساخته شده است. این واحد مسکونی ساده اما چشم نواز، 385 متر مربع مساحت دارد و کار طراحی و اجرایش بر عهده ی تیمی از معماران کمپانی معماری Tagua بوده است. اگر از ما بپرسید که اصلی ترین مشخصه ی این پروژه چیست؟ شما را به سمت نمای خانه هدایت خواهیم کرد. نمای Pinhal ترکیبی از فضاهای پر و خالی، و مخلوطی از بافت و متریال مختلف می باشد. از آجر سرامیکی گرفته تا بلوک های مشبک، شیشه و سیمان، همه و همه را می توانید در نمای خانه Pinhal مشاهده کنید. در ادامه ی مطلب، شما را با مهم ترین جنبه های این پروژه مسکونی آشنا خواهیم کرد. پس لطفاً با ما همراه باشید.

خانه Pinhal

خانه Pinhal
خانه Pinhal

تیم معماران کمپانی Tagua، فضاهای خانه را بر روی یک پلان J شکل سازماندهی کردند. اما اگر جزئیات بیشتری از ما بخواهید، باید بگوییم که بخش های خدماتی خانه در سمت چپ زمین توزیع شده اند. سمت راست سایت پروژه هم فضاهای صمیمانه تر، اجتماعی تر و خانوادگی تر را در خود جای داده است. البته، بد نیست بدانید که دو سوی خانه با کمک یک حیاط مرکزی به هم متصل می شوند. به زبان ساده تر، حیاط مرکزی خانه Pinhal رمز یکپارچگی بین حوزه ها و کارکردهای مختلف آن به شمار می آید. این حیاط، تمامی عناصر لازم برای تفریحات خانوادگی را در خود جای داده است. از سوی دیگر، در طول روز بر بخش های زیادی از آن سایه می افتد. پس مکانی مناسب برای تفریحات خانوادگی نیز هست.

خانه Pinhal

خانه Pinhal
فضاهای داخلی خانه Pinhal

جالب است بدانید که دو سو از چهار سوی نمای این خانه رو به خیابان دارند. به همین دلیل، تیم معماران تصمیم گرفتند که این دو سو را به صورت بسته طراحی کنند. چرا که اولویت اصلی آنان، حفظ حریم خصوصی ساکنین خانه بود. اما شاید بخواهید از جزئیات استراتژی طراحی یک نمای بسته، بیشتر آگاه شوید. پس بد نیست بدانید که نمای جلویی خانه رو به سوی یک خیابان اصلی، شلوغ و پر ترافیک دارد. پس تیم معماران، آن را به صورت یک حجم کاملا کور با تنها دو دهانه ی کوچک طراحی کردند.

خانه Pinhal

خانه Pinhal
نمای خانه Pinhal

اما نمای دوم خانه همجوار با یک خیابان فرعی است. در اینجا، تیم معماران از ترکیب فضاهای توپر و خالی بهره گرفتند. به علاوه، دهانه های این بخش از خانه به وسیله ی پانل هایی مشبک پوشانده شده اند. به این ترتیب، هم در حفظ حریم خصوصی خللی ایجاد نمی شود و هم نور خورشید و هوای تازه به فضاهای داخلی راه می یابند.

خانه Pinhal

خانه Pinhal
پلان

هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!


افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *