ساختمان Varanda ؛ لذت تجربه ی بدون محدودیت فضاهای باز

ساختمان Varanda
زمان مطالعه : 2 دقیقهتاریخ انتشار : 12 دی 1400تعداد بازدید : 345 دسته بندی : آموزش

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : ساختمان Varanda  را می توان به عنوان یک ساختمان مسکونی – اداری به شما معرفی کرد. اما در حقیقت، اینجا یک نمایشگاه است که می تواند تاریخ خانه سازی در شهر سئول، پایتخت کشور کره جنوبی (South Korea) را در مقابل دیدگان شما به نمایش بگذارد. در Varanda   هم خانه هایی با ساختار قدیمی و سنتی جای گرفته اند و هم آپارتمان های مدرن تر و معاصرتر. اگر به تصاویر منتشر شده از این پروژه با دقت نگاه کنید، در خواهید یافت که فضاهای Varanda   گاه برایتان آشنا و صمیمی و گاه نا آشنا و غریبه به نظر می رسند. در ادامه ی این مطلب، تلاش خواهیم کرد که شما را با مهم ترین ویژگی های پروژه طراحی و اجرای ساختمان Varanda   آشنا کنیم. پس لطفا با ما همراه باشید.

ساختمان Varanda

ساختمان Varanda
ساختمان Varanda

ساختمان Varanda

 

آشنایی با ساختار و موقعیت ساختمان Varanda   

مسئولیت طراحی و اجرای ساختمان Varanda   برعهده ی تیمی از معماران کمپانی معماری Todot بود. آن ها این بنای مسکونی – اداری 615 مترمربعی را در اواسط سال 2021 میلادی به بهره برداری رساندند. لازم است بدانید که این ساختمان، موقعیت جغرافیایی منحصر به فردی دارد. Varanda  بر دامنه ی کوه یونگاسان (یکی از کوه های اطراف شهر سئول) جای گرفته است. و جالب اینجاست که این منطقه، تراکم مسکونی بسیار بالایی دارد. درست به دلیل همین تراکم بالا، دیدن سبزی گیاهان در فضای بین ساختمان های مسکونی این منطقه کاری سخت و تقریباً غیرممکن است. در عوض، قاب پنجره ی هر خانه ای، میزبان دائمی قله های سربه فلک کشیده و آسمان آبی خواهد بود.

ساختمان Varanda

ساختمان Varanda
نمایی از ساختمان مسکونی Varanda

ساختمان Varanda

 

مروری بر لیست اهداف و اولویت های طراحی Varanda  

برای تیم معماران سازنده ی ساختمان Varanda  دسترسی به فضاهای باز و طبیعی، بر هر اولویتی ارجح بود. البته، گمان نکنید که این کار فقط با  تکیه بر کلیدواژه ی طبیعی بودن پیش رفت. آن ها لیستی از نیازها و اهداف را مشخص کرده بودند. در این لیست، اولویت دوم با مسائل اقتصادی و مقرون به صرفه بودن طرح بود. حتی شاید بتوان گفت که این اولویت دوم، بر تقویت اولویت نخست هم تاثیر خواهد گذاشت. می پرسید چرا؟ تصویر کنید که در یک ساختمان، به جای دیوارهای توپر مستحکم، گیاهان سبز به انجام وظیفه ی جداساسزی فضاهای داخلی بپردازند. مشخص است که این ایده، چه سود اقتصادی ای را به همراه دارد.

ساختمان Varanda
نمای ساختمان مسکونی Varanda

 

آشنایی با سازماندهی فضایی Varanda  

طبقه ی همکف ساختمان Varanda  در انحصار فضاهای تجاری است. طبقه ی اول نیز آن چند دفتر کار و ساختمان اداری کوچک و متوسط را در خود جای داده است. اما از طبقه ی دوم به بعد، ساختمان های مسکونی ظهور خواهند کرد. هیچ می دانید که لغت Varanda  در زبان کره ای به معنی آرزو کردن است؟ کارفرمای این پروژه رویایی در سر داشت! او میخواست که هر کاربر بتواند بدون هیچ محدودیتی از لذت تجربه ی فضاهای باز بهره مند شود. و می توان ادعا کرد که این رویا، تا حد زیادی محقق شده است.

ساختمان Varanda

ساختمان Varanda
قابی زیبا از ساختمان مسکونی Varanda
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 7 =

ورکشاپ حرفه ای Lemon Office

1,499,000 تومان
04:30ساعت
27

ورکشاپ حرفه ای Para Containers

999,000 تومان
02:09ساعت
60

ورکشاپ حرفه ای Revit Parametric / Dynamo

1,199,000 تومان
5
14:00ساعت
781

ورکشاپ حرفه ای ParaLight

1,499,000 تومان
04:00ساعت
1651

ورکشاپ حرفه ای FinGlass

899,000 تومان
02:00ساعت
2281

ورکشاپ حرفه ای KitchenExpert

1,499,000 تومان
5
08:00ساعت
2071

ورکشاپ حرفه ای BoxOffice

1,499,000 تومان
08:00ساعت
1260