پرش به محتوا
خانه عزیز

خانه عزیز ؛ طراحی در خدمت ایجاد تعامل سازنده بین عناصر شهری

تحریریه مجموعه آموزش مجازی آرک پرو : خانه عزیز در حومه ی کانازاوا (Kanazawa)، یکی از شهرهای استان ایشیکاوای کشور ژاپن (Japan) ساخته شد. این خانه فقط و فقط 56 متر مربع مساحت دارد و از سال 2019 میلادی به بهره برداری رسیده است. خانه عزیز را معماران خوشنام و خوش آتیه ی شرکت معماری Fumiaso طراحی کرده اند. شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که سایت این پروژه، در سالهای نه چندان دور، مزرعه ی برنج بوده است. اما حالا و پس از توسعه و رشد شهر کانازاوا، دیگر خبری از مزرعه های برنج نیست. امروز دیگر تا چشم کار می کند، در آن زمین ها، اقامتگاه های مسکونی کوچک و بزرگ ساخته شده اند. در ادامه ی این مطلب، شما را با مهم ترین جزئیات طراحی خانه عزیز آشنا خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

خانه عزیز

خانه عزیز
خانه عزیز

خانه عزیز

خانه عزیز

بگذارید کمی با هم در مورد موقعیت جغرافیایی این خانه سخن بگوییم. یک خیابان شمالی – جنوبی و یک خیابان شرقی – غربی، سایت پروژه ی خانه عزیز را احاطه کرده اند. البته، لازم است اشاره کنیم که خیابان شمالی – جنوبی، بسیار شلوغ تر و پرتردد تر از خیابان شرقی – غربی است. پس تیم معماران این پروژه تصمیم گرفتند که ورودی های خانه را همجوار با خیابان کم ترافیک تر جانمایی کنند.

خانه عزیز
نمای خانه 

خانه عزیز

خانه عزیز

خانه عزیز

خانه عزیز از دو بخش اصلی تشکیل شده است. یکی از این دو بخش، یک استودیوی هنری است و دیگری، اقامتگاه شخصی ساکنین خانه می باشد. استودیوی هنری، شانه به شانه ی خیابان شمالی – جنوبی ایستاده است. ناگفته پیداست که بخش مسکونی هم در قسمت آرام تر و دنج تر سایت جای گرفته است. از سوی دیگر، لازم است بدانید که اتاق نشیمن این خانه، رو به سوی جنوب دارد. این یعنی از روشنایی روز لبریز خواهد شد.

خانه عزیز
موقعیت خانه عزیز

خانه عزیز

خانه عزیز

خانه عزیز

خانه عزیز از دو طبقه تشکیل شده است. در طبقه ی اول، فضاهای خانوادگی تر جای گرفته اند. در طبقه ی دوم هم علاوه بر اتاق های خواب و فضاهای خصوصی، یک اتاق نشیمن نیز تعبیه شده است. اما بگذارید کمی هم در مورد پشت بام زیبا و جذاب این خانه سخن بگوییم. تیم معماران کمپانی Fumiaso تلاش کردند که سقف خانه را تا حد ممکن است پایین نگاه دارند. شاید بپرسید چرا؟ اصلی ترین هدف تیم معماران، اشاعه ی مهربانی و ایجاد تعامل سازنده در بین شهر و ساختمان هایش بود. این تصمیم هم برای احترام به خیابان و عابرین آن اتخاذ شده است!

خانه عزیز

خانه عزیز

 

خانه عزیز
پلان طبقه اول

 

خانه عزیز
پلان طبقه همکف

 

خانه عزیز
مقطع

 

خانه عزیز
مقطع

هنوز نظری ندارید ، صدای خود را به زیر اضافه کنید!


افزودن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *